Beddenwinkel & interieuradvies onder een dak.

goed wonen en slapen in limmen bij johwin
goed wonen en slapen

Goed wonen begint bij Johwin

U wilt uw interieur veranderen? Samen kunnen we ervoor zorgen dat die veranderingen ook echt een verbetering wordt. Loop daarom eens bij ons binnen in onze ruime interieurspeciaalzaak, dat is ons eerste advies. Gordijnen uitzoeken, de juiste vloer kiezen, het lijkt allemaal zo makkelijk.

Als interieurspecialisten leggen wij ons bij Johwin met hart en ziel toe op iets waar de meeste mensen maar een paar keer in hun leven mee bezig zijn: raambekleding en vloeren. Elke dag helpen wij klanten de juiste keuze te maken op het gebied van zonwering, gordijnen en vloerbedekking. Een keuze die past bij de klant. Wij laten verrassende combinaties zien en geven uitleg en advies. Een stijl waar u als klant trots op bent. Mooi en bijzonder.

“Wij zien direct of een vloer vakkundig gelegd is”

Als specialisten zijn wij bij Johwin erg kritisch als het om vloeren gaat. Niet elke vloer is geschikt voor elke ruimte. Daarom adviseren wij onze klanten altijd om een vakman in de arm te nemen. Bij Johwin werken vakmensen. Wij helpen u niet alleen met uw keuze, maar kunnen u ook alles vertellen over de materialen en de voor- en nadelen van de verschillende soorten vloeren. Wij doen dat graag bij u thuis. Zodat u straks echt gelukkig bent met uw nieuwe vloer. Een vloer die niet alleen naadloos past bij uw levensstijl, maar ook tot in de kleinste hoekjes perfect gelegd is. In een kleur die uw interieur opnieuw tot leven brengt. Elke vloer die Johwin levert wordt gelegd door onze eigen vakmensen. Er wordt niemand ingehuurd. Gordijnen zijn pas mooi als ze goed gemaakt zijn. En dat proces begint bij u thuis. De lichtinval, het type plafond, de kleuren in huis, het zijn slechts enkele factoren waar wij bij Johwin rekening mee houden. Wij komen persoonlijk bij u thuis om de maat op te nemen. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden.Als interieurspecialist weten wij precies welke vragen wij moeten stellen om uw keuze te vergemakkelijken. Vervolgens geven wij u graag een paar stalen mee naar huis, zodat u op uw gemak uw keuze kunt maken. Ook kunnen wij u alles vertellen over de nieuwste ophangsystemen en de laatste trends. En, last but not least, ook de stof verdient extra aandacht. Niet elke stof valt even soepel, dat is afhankelijk van het type garen en hoe die verwerkt wordt. Afijn, als u het op prijs stelt, leggen wij het haarfijn uit.

Goed slapen begint bij Johwin

Johwin, al 30 jaar een begrip in Limmen en omgeving als de specialist in slaapcomfort en kastwanden op maat neemt begin 2014 met de toevoeging van raambekleding en vloeren de stap om een nóg completer aanbod in binnenshuis-verwennerij te leveren. In het ruime pand aan de Rijksweg te Limmen is nu één grote speciaalzaak gerealiseerd op het gebied van goed wonen èn slapen.

 

JohWin is CBW goedgekeurd

De CBW erkenningsregeling biedt u extra garanties;
• Veilig aanbetalen
• Extra productgarantie
• Onpartijdige klachtafhandeling

 

Van boven tot beneden helemaal Johwin

Johwin heeft alles onder één dak om iedere woning volledig te stofferen,
of dat nu gaat om een starterswoning met beperkt budget of een luxe penthouse.
Of dat het nu gaat om een kinderledikant voor de allerkleinsten tot een prachtige
PVC vloer in de keuken. Van boven tot beneden helemaal Johwin.

Johwin biedt een uitgebreid assortiment aan lifestyle artikelen in
iedere stijl, voor ieder budget. De binnenshuis vormgevers denken
met de klanten mee binnen hun financiële mogelijkheden. Er worden accessoires
verkocht, maar ook totale inrichtingen. De betrokken medewerkers laten
verrassende combinaties zien en geven uitleg en advies. Een stijl waar u als klant
trots op bent. Mooi en bijzonder.

Op het gebied van slaapkamer inrichting blijft Johwin gewoon de one-stop-shop bij
uitstek. Van boxsprings, matrassen en bed bodems tot bed textiel: alles is hier te
koop voor een goede nachtrust. Bovendien levert Johwin prachtige collectie
kastwanden op maat om de (slaap)kamer compleet te maken.

Deel Johwin met anderen...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter